Zwangerschap

Leuk zo'n zwangerschap, maar toch...

Zwangerschap


De zwangerschap is een periode van grote veranderingen. Elke vrouw ervaart die veranderingen anders. Sommige vrouwen voelen zich 9 maanden lang beter dan ooit, maar in deze periode ervaren ook veel vrouwen lichamelijke klachten die het mooie proces van zwanger zijn soms overschaduwen.

Pijn aan het bekken, last van de onderrug, spataderen, het vasthouden van vocht en het niet kwijt kunnen raken van de overtollige zwangerschapskilo’s na de bevalling. Wij adviseren iedere vrouw die zwanger wil worden, zwanger is of de bevalling achter de rug heeft om met de Quadrivas Therapy haar lijf in balans te houden of weer te krijgen.


 
 
Zonder al te veel problemen door je zwangerschap!

Quadrivas en zwangerschap


De Quadrivas Therapy is een prima ondersteuning bij een zwangerschap. Het helpt namelijk bekkeninstabiliteit en spataderen te voorkomen. Daarnaast is het in het verloop van de zwangerschap lastig om intensief te blijven sporten door het groeien van je buik. De Quadrivas Therapy biedt dan uitkomst, omdat de spieren worden geactiveerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Ook na de zwangerschap zijn de behandelingen zinvol, want deze zullen het herstel versnellen. Bovendien ben je ook nog eens sneller van je overtollige zwangerschapskilo’s af. Ook als je veel vocht vastgehouden hebt tijdens de zwangerschap, zul je merken dat met de Quadrivas Therapy je dit razendsnel weer kwijt raakt.


Ontdek de vele mogelijkheden van de Quadrivas Therapy...

Aarzel niet langer...

Ervaar de Quadrivas Therapy zelf en maak een afspraak!