Quadrivas therapeuten

Maak een afspraak met een van de Quadrivas Therapeuten!

 • “Als oprichter en founder van de Quadrivas Therapy ben ik heel trots op het feit dat er steeds meer therapeuten zijn opgeleid om de Quadrivas Therapy beschikbaar te maken voor al die de vrouwen in Nederland die het nodig hebben!”
  Alyna Eekema
 • ‘I never dreamed about success. I worked hard for it!’ Mijn gevoel volgde ik in 2010 door te starten met de studie Quadrivas Therapie, mijn hart en passie voor het vak deed mij zes jaar later besluiten me volledig in te zetten voor deze bijzondere behandelmethode, en de oncologieverpleegkunde vaarwel te zeggen.
  Janneke Smitstra
 • De reacties op de behandelingen zowel lichamelijk als geestelijk zijn geweldig, soms al na één behandeling. Heerlijk als cliënten weer vertrouwen in hun lichaam krijgen, hun kracht weer gaan ervaren. En dat ik daar een bijdrage aan mag leveren vind ik het mooie van dit vak. Een intensief beroep met veel voldoening.
  Sjoukje Verbeek
 • Toen ik er op mijn 20e achterkwam dat mijn dikke, zware en vermoeide benen ontstaan waren door lipoedeem, ben ik in aanraking gekomen met de Quadrivas Therapy. Na circa 30 behandelingen was de lipoedeem uit mijn lijf. Mijn bloedvaten zijn weer gezond en ik heb nooit meer last van zware en vermoeide benen. Daarom heb ik besloten om Quadrivas Therapeut te worden om zo ook andere mensen te kunnen helpen en het vak vol passie en overtuiging te kunnen uitvoeren.
  Liza van Schijndel
 • Ik ben in 2016 begonnen met de opleiding tot Quadrivas therapeut en dat is één van mijn beste keuzes ooit gemaakt! Niets is mooier dan dat je het weefsel tijdens een behandeling onder je handen voelt veranderen. Het is bijzonder te kunnen bijdragen aan de gezondheid van mensen. Mensen die enthousiast weggaan na een behandeling, omdat ze minder pijn ervaren en dingen kunnen doen die ze jaren niet meer hebben gedaan.
  Daniëlle van der Geest
 • Een vriendin van mij had lipoedeem en is de Quadrivas-therapie ondergaan. Ik zag haar lijf en conditie positief veranderen!! Toen ik hoorde hoeveel behoefte er aan de therapie was en hoe weinig Quadrivas-therapeuten er waren, wist ik het: "Handen uit de mouwen! Ik word ook Quadrivas-therapeut!" Dat ik de klachten van cliënten met 2 handen verminder, of ze er zelfs vanaf help, vind ik super!
  Samanta Sarijoen
 • De Quadrivas therapie kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar verlichting van mijn lipoedeem. Via via kwam ik uit bij de Quadrivas therapie. Ik heb een afspraak gemaakt en na mijn eerste behandeling voelde mijn benen al zoveel beter dat ik wist; Dit is het! En iedereen moet dit kunnen ervaren!
  Rachel Jansen
 • “Tijdens een informatiedag maakte ik kennis met de Quadrivas Therapie. De unieke methode en fantastische resultaten spraken mij gelijk aan. Inmiddels heb ik ook zelf ervaren wat de therapie voor je lichaam doet en het voelt geweldig om ook andere mensen dit te kunnen laten ervaren.”
  Anita Davidson
 • “Na mijn diagnose lipoedeem ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke oplossing en kwam ik bij Quadrivas uit. Na 1 behandeling van Alyna wist ik dat ik hier iets mee moest doen. Ik ben in 2017 met de Quadrivas opleiding begonnen en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik hoop heel veel vrouwen te kunnen helpen aan een fit en gezond lichaam!”
  Perihan Turkkal
 • “Quadrivas Therapie kwam op mijn pad toen ik online zocht naar therapieën voor mijn bloedvaten in onder andere mijn benen. Nadat ik het verhaal achter de Quadrivas Therapie had gelezen, heb ik een sessie geboekt om deze therapie zelf te ervaren. Ik was direct om. Graag help ik jou om de conditie van de bloedvaten te verbeteren, in combinatie met goede voeding en beweging. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gezond lichaam waarin je je goed voelt!”
  Susan Beukers
 • “Zelf heb ik lipoedeem en weet ik heel goed hoe het is om hiermee te leven. Toen ik erachter kwam dat er een therapie is voor lipoedeem, wist ik het gelijk:"hier moet ik iets mee gaan doen!". Alles werd voor mij op dat moment heel duidelijk en mijn besluit stond meteen vast dat ik Quadrivas Therapeut wilde worden!”
  Chayenne Gerrist
 • “Alsof je uiterlijk niet overeenkomt met je innerlijk, zo voelde lipoedeem voor mij. Ik kwam Quadrivas Therapy online op het spoor via een onderzoek in de Verenigde Staten (waarbij ik ontdekte dat de grondlegster van Quadrivas gewoon in Nederland woont!) en ik was meteen geïnteresseerd. Inmiddels heb ik al mooie resultaten mogen behalen bij mensen met uiteenlopende bloedcirculatieproblemen en ik kijk ernaar uit om nog veel meer vrouwen te helpen op weg naar een gezonder lichaam en een leven zonder pijn.”
  Linda van de Pavoordt
 • “Na jaren als kinderpsychologe gewerkt te hebben, kwam de Quadrivas Therapy bij toeval op mijn pad. De resultaten op zowel fysiek als mentaal vlak hebben mij geïnspireerd het roer om te gooien en deze effectieve therapie zelf te gaan toepassen. Op deze manier hoop ik mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten zitten.”
  Sanne de Haer

alinatint
Clinic Amsterdam

Alyna Eekema
Alberdingk Thijmstraat 32
1054 AK Amsterdam
info@quadrivas.nl. Voor deze praktijk geldt een klantenstop.

Janneke
Clinic Harlingen
Janneke Smitstra
Scholekster 7
8862 LC Harlingen
06 - 271 86 481
janneke@quadrivas.nl
sjoukje
Clinic Wouterswoude
Sjoukje Verbeek
Kooilaan 4
9113 AM  Wouterswoude
06 - 380 93 382
sjoukje@quadrivas.nl
liza
Clinic Ravenstein
Liza van Schijndel
Langakker 5-G
5371 EV  Ravenstein
06 - 13 44 89 85
liza@quadrivas.nl www.quadrivasravenstein.nl
daniellekopie
Clinic Heerenveen
Daniëlle van der Geest
Abe Lenstra Boulevard 34
8448 JB Heerenveen
06 - 22 39 59 82
danielle@quadrivas.nl
Samanta
Clinic 's-Hertogenbosch
Samanta Sarijoen
Graafseweg 68
5213 AL 's-Hertogenbosch
06 -168 386 76
samanta@quadrivas.nl
SONY DSC
Clinic Eindhoven

Rachel Jansen
Van Maerlantstraat 15
5671 VL Nuenen
06 - 247 125 20
rachel@quadrivas.nl www.quadrivaseindhoven.nl

foto anita site
Clinic Neeritter

Anita Davidson
Huikenstraat 11
6015 RC Neeritter
anita@quadrivas.nl

Susan
Clinic Castricum

Susan Beukers
Beverwijkerstraatweg 32A
1901 NJ Castricum
susan@quadrivas.nl

Chayenne
Clinic Maastricht

Chayenne Gerrist
Fortwillemweg 13-B
6219 PA Maastricht
chayenne@quadrivas.nl

perihan
Clinic Nijmegen

Perihan Turkkal
Slingerkogelstraat 26
6515 GG Nijmegen
perihan@quadrivas.nl

linda
Clinic Drechtsteden

Linda van de Pavoordt
Constantijn Huygenslaan 43 A
3351 XA Papendrecht
linda@quadrivas.nl

sanne
Clinic Rotterdam

Sanne de Haer
Plasoord 1
3054 LJ Rotterdam
sanne@quadrivas.nl


Heb je interesse om Quadrivas Therapeut te worden? Neem eens een kijkje op de website www.quadrivasacademy.nl.