Quadrivas Therapy, een methode die werkt!

Een methode die werkt!

Afslankend, genezend en bloeddrukverlagend!


De Quadrivas Therapy is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. Tijdens de massage worden intensieve diepe schraap- en aanhaaktechnieken afgewisseld. Hiermee is de therapeut in staat om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’: de micro- en macrocirculatie wordt geactiveerd en de weefsels raken beter doorbloed. Dit heeft een genezend en afslankend effect en remt de vorming van nieuwe vet- en vochtafzetting. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt zijn oorspronkelijke vormen terug.

Door Quadrivas Therapy is jouw eigen lichaam in staat de diverse klachten, die vaak al voor langere tijd spelen en ontstaan door een slecht vatenstelsel, te laten herstellen. De therapie spreekt je lichaamseigen kracht aan zodat het lichaam zijn normale functioneren weer op kan pakken. Het is een innovatieve manuele therapie die vooral medisch en maar ook cosmetisch toepasbaar is. De therapie werkt afslankend, genezend en bloeddrukverlagend. De Quadrivas Therapy kan bij zeer verschillende aandoeningen worden ingezet, maar wij behandelen voornamelijk vrouwen die last hebben van lipoedeem, vasculaire insufficiëntie, (plaatselijk) overgewicht en chronische pijn.


videofoto

De gunstige effecten van Quadrivas


Liefde voor je lijf


Je lichaam krijgt haar natuurlijke en normale vormen terug.


Gezonde vaten


Je hart, bloedvaten en lichaam worden weer gezond en je voelt je fit.


Vrij bewegen


Lopen, bewegen en sporten wordt weer fijn, zonder vermoeidheid.

And suddenly you trust the magic of beginnings...

Mijn naam is Alyna Eekema


"De massage die ik heb geleerd van mijn Vietnamese lerares heb ik verder ontwikkeld en eerst de naam “Mapquassage” gegeven. Omdat veel mensen de therapie te veel gingen vergelijken met eenvoudige massagemethodes, heb ik de naam gewijzigd en de therapie zelf de naam ‘Quadrivas Therapy’ gegeven. Quadrivas komt uit het Latijn en betekent eigenlijk kruispunt of viersprong. De Quadrivas Therapy richt zich vooral op het vasculaire systeem, dus op de bloedvaten. Het is een innovatieve manuele therapie die medisch inzetbaar is, maar ook cosmetische toepassingen kent. Het is een zeer unieke vorm van behandelen en, dat durf ik wel te zeggen, één van de meest complete massagetechnieken die er is en daardoor breed inzetbaar is bij allerhande klachten die veroorzaakt worden door verstoringen in de doorbloeding. Zoals je inmiddels wel hebt begrepen is een goede bloedcirculatie de basis voor een gezond lichaam. Ik kan dat niet vaak genoeg benadrukken."

Zorg goed voor jezelf!

Ervaar de Quadrivas Therapy zelf en maak een afspraak!