Het aantal mensen met overgewicht ‘groeit’ nog steeds!

We hebben het veel te goed!

Overvloed


Ons lichaam is gemaakt voor schaarste en niet voor overvloed. Het kan heel erg goed vasthouden, maar slecht loslaten. Daarom is het ook makkelijker om aan te komen dan af te vallen. Eeuwenlang heeft de mens het moeten doen met wat de natuur gaf aan eten. Nu voeding is overgenomen door een industrie de is gebaseerd op marketing en geld verdienen, raakt ons lichaam van de mik. Dit is al jaren gaande en steeds meer mensen krijgen problemen met hun lijf. Ook worden er tientallen diëten de markt op gegooid, die ons allemaal doen geloven dat we afvallen. En toch groeit het aantal mensen met overgewicht nog steeds. Wij weten als therapeuten al jaren dat er een verband bestaat tussen overgewicht, insuline-ongevoeligheid, hyperinsulinemie (te veel insuline) en veranderingen in bloeddruk en de werking van de bloedvaten. Er zijn inmiddels diverse onderzoeken die duidelijker maken hoe deze factoren elkaar beïnvloeden.


Het belang van schone vaatwanden bij afvallen...

Quadrivas en overgewicht


Een goede doorbloeding is zeer belangrijk tijdens het afvallen omdat via het bloed alle afvalstoffen (waaronder afgebroken vet) afgevoerd worden. Tijdens een Quadrivas behandeling wordt het weefsel gemanipuleerd om het zo te ‘ontwarren’ en te ‘openen’. Op deze manier wordt ook de bloeddoorstroming in deze weefsels gestimuleerd zodat ze weer optimaal kunnen functioneren. Tevens zorgt de activatie van de spieren ervoor dat er meer vetten afgebroken worden die door de aderen afgevoerd kunnen worden naar de lever en de nieren.

Doordat de bloedvaten herstellen zal ook het metabolisme plaatselijk zorgen voor verlies van overgewicht. Ongeveer één op de zeven gevallen van hart- en vaatziekten in Nederland kan toegeschreven worden aan overgewicht.

De Quadrivas therapeuten zijn opgeleid tot manueel therapeut maar ook tot coaches die jou op weg helpen om je levensstijl te veranderen. De therapeuten steunen je in jouw veranderproces om weer gezond te worden.


Ontdek de vele mogelijkheden van de Quadrivas Therapy...

Aarzel niet langer...

Ervaar de Quadrivas Therapy zelf en maak een afspraak!