Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen…

 

De unieke Quadrivas methode brengt een oplossing voor specifieke vasculaire en adipose aandoeningen waarvoor tot voor kort geen oplossing was. Daardoor is er vanuit de markt een grote behoefte ontstaan aan Quadrivas behandelingen. De specialistische kennis over de unieke methode wordt door mij persoonlijk overgedragen aan gemotiveerde trainees. Omdat de Quadrivas Therapy medisch inzetbaar is verwachten ik dat de Quadrivas Therapy in de toekomst haar eigen plek gaat verwerven in en naast de reguliere gezondheidszorg. 

 

Opleidingen

Wil je op een goede manier leren masseren? Ben je al therapeut, maar wil je technieken leren die echt het verschil maken? Ben je fysiotherapeut maar ben je 'marktwerking' van de zorgverzekeraars helemaal zat? Wil je meer vrijheid bij het uitoefenen van je vak of in je werkzame leven? Neem dan eens de tijd om te kijken naar alle ins and outs van het vak Quadrivas Therapy. 

18

Door mij opgeleide Basis Quadrivas Therapeuten

In de afgelopen jaren heb ik met plezier meerdere therapeuten de basistechnieken van de Quadrivas Therapy geleerd in de basisopleiding. Velen van hen zijn nu als Basis Quadrivas Therapeut aan het werk in hun eigen praktijk. Ze masseren goed en zijn in staat om symptomen van een aantal aandoeningen te verlichten en op te lossen, maar laten het lichaam (nog) niet genezen. Een Basis Quadrivas Therapeut is zelf verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van haar of zijn vaardigheden. Er zijn Basis Quadrivas Therapeuten die zich niet laten bijscholen en een aantal is zelfs overgestapt op het gebruik van een bindweefselapparaat omdat ze de Quadrivas Therapy niet volledig beheersen en kiezen voor een 'makkelijker' weg. Het gebruik van deze apparaten staat haaks op het vakmanschap waar ik voor sta. Ik heb de Quadrivas Therapy zo ontwikkelt, dat de manuele technieken juist zo goed hun werk doen, dat je daar geen extra ingewikkelde en dure apparaten voor nodig hebt. Het gebruik van een bindweefselapparaat staat een goede ontwikkeling van een Quadrivas Therapeut juist in de weg.

Met het aanleren van de basistechnieken ben je er dus nog niet en sta je als therapeut eigenlijk pas aan het begin van het vak. Je hebt daarna jarenlange training en veel kennis nodig om in staat te zijn de Quadrivas Therapy genezend te laten werken. Daarom zul je, als je de techniek echt goed wilt leren en genezend wilt leren behandelen, na de basisopleiding, ook nog de beroepsopleiding tot Advanced Practitioner Quadrivas Therapy moeten volgen waarbij je vier keer per jaar twee weken gaat werken aan je basistechnieken. Tijdens of voor het volgen van de beroepsopleiding dien je je te bekwamen in de Chinese Geneeskunde en de acupunctuur. De fundamenten van de Chinese Geneeskunde en acupunctuur lopen als een rode draad door de technieken van de Quadrivas Therapy heen en zullen je als therapeut helpen de Quadrivas Therapy genezend te laten werken. In de beroepsopleiding loop je ook regelmatig met mij of één van de andere therapeuten mee om de kneepjes van het vak echt te leren.