Masterclasses 2022-2023Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen…


De unieke Quadrivas methode brengt een oplossing voor specifieke vasculaire en adipose aandoeningen waarvoor tot voor kort geen oplossing was. Daardoor is er vanuit de markt een grote behoefte ontstaan aan Quadrivas behandelingen. Omdat ik en de huidige therapeuten de toestroom van nieuwe cliënten niet aankunnen, is er ruimte voor meer Quadrivas Therapeuten in binnen- en buitenland.

Ik organiseer de komende twee jaar vier Masterclasses voor mensen die door mij persoonlijk worden geselecteerd om de Quadrivas Therapy van me te leren (start januari 2022). De kwalitatief hoogwaardige training die door mij is ontwikkeld stelt de allerhoogste eisen aan de kwaliteit van de behandelingen. Daarom hecht ik belang aan het aantrekken van de juiste trainees. De opleiding tot Quadrivas Therapeut is niet voor iedereen weggelegd.

Belangrijk is vooral dat je de meerwaarde inziet van preventieve zorg en de rol van de Quadrivas Therapy hierbij, en daaraan graag wil bijdragen. Met mijn ondersteuning heb je, na het succesvol afronden van de Masterclasses, uitstekende mogelijkheden om als professioneel therapeut aan het werk te gaan. Het starten van een eigen praktijk onder de naam en voorwaarden van de Quadrivas Therapy ligt het meest voor de hand.


Toelatingseisen

De keuze om opgeleid te willen worden tot professioneel Quadrivas Therapeut blijkt in de praktijk nog best lastig te maken. Het is een prachtig, maar intensief beroep. Voordat je je kunt aanmelden voor de selectiecursus en de Masterclasses dien je een afspraak met mij te maken voor een sollicitatiegesprek en een Quadrivas behandeling. Ik selecteer alleen mensen die in mijn ogen geschikt zijn om het vak Quadrivas Therapeut te leren. Met de ervaringen uit de vorige (pilot) opleidingen zijn daarom de volgende aandachtspunten van belang:Programma Masterclasses

Selectiecursus Thi Ngoc - 1 week
De ThiNgoc massage is een milde maar stevige ontspanningsmassage die de basis vormt van de Quadrivas Therapy. Tijdens deze cursus leer je de basis massagetechnieken die later terug komen als ontspannende, helende grepen binnen de Quadrivas Therapy. Deze cursus bestaat uit totaal 10 dagdelen en is bedoeld om kennis te maken met de technieken van de Quadrivas Therapy en geldt tevens als het beoordelingsmoment om toe te kunnen worden gelaten tot de Masterclasses Quadrivas Therapy.

Kosten € 1.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: 24 januari 2022
Medische Basiskennis (SNRO erkend)
Voor het volgen van de Masterclasses dien je in het bezit te zijn van een door het SNRO en KTNO erkende diploma Medische Basiskennis of deze binnen het eerste jaar masterclasses Quadrivas Therapy te halen.

Binnen het eerste jaar van de basisopleiding Quadrivas Therapy 2021 dient de trainee een door het SNRO en KTNO erkende diploma Medische Basiskennis te halen. De opleiding kan gevolgd worden bij Pro-Education (www.proeducation.nl) of ConAmore (www.conamore.com). De opleiding wordt op verschillende momenten en op diverse locaties in Nederland gestart. De lesdagen en lestijden verlopen dan ook volgens het schema van de betreffende aanbieder.

Je dient als trainee, nadat je zelf een keuze hebt gemaakt omtrent het programma, jezelf in te schrijven via de website van Pro-Education of ConAmore. Verder dien je ook zelf de betalingen met hen te regelen. Indicatie van de kosten kun je vinden op de website van de beide instellingen.
Masterclass Top Coaching - Persoonlijke en Therapeutische Ontwikkeling (1 week)
Tijdens de Masterclass Top Coaching ga je aan de slag met je eigen therapeutische kennis, houding en vaardigheden.

De Quadrivas Therapy is gericht op het natuurlijk herstel en in balans brengen van lichaam en geest. Een trainee leert vanuit overstijgend niveau naar zichzelf en naar de cliënt te kijken. Daarbij is een open leerhouding ten aanzien van zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Kosten € 1.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: november 2022
Masterclass I - Basistechnieken I - Quadrivas Therapy - 4 weken
In Masterclass I leer je de manuele basistechnieken van de Quadrivas Therapy. Daarnaast zul je ergonomisch getraind worden zodat je de technieken op de juiste manier kan inzetten.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: maart 2022
Masterclass II - Basistechnieken II - Quadrivas Therapy - 4 weken
In Masterclass II zullen de basistechnieken van de Quadrivas Therapy worden verfijnd en wordt je nog meer ergonomisch getraind. Daarnaast zul je leren de Quadrivas Therapy segmentaal in te zetten en leer je acupressuur punten te gebruiken.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: oktober 2022
Masterclass III - Quadrivas en adipose aandoeningen - 4 weken
Voordat je de Masterclass III - Quadrivas en adipose aandoeningen gaat volgen dien in je de online opleiding Adipose Tissue Disorders te hebben voltooid.

In Masterclass II zul je leren de basistechnieken van de Quadrivas Therapy te gebruiken bij specifieke adipose aandoeningen en leer je hoe je de ruststofwisseling van een lichaam aan kunt zetten.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: maart 2023
Masterclass IV - Quadrivas en vasculaire aandoeningen - 4 weken
Voordat je de Masterclass IV- Quadrivas en vasculaire aandoeningen gaat volgen dien je de online opleiding Vasculaire Specialisatie Quadrivas te hebben voltooid.

In Masterclass II zul je leren de basistechnieken van de Quadrivas Therapy te gebruiken bij specifieke vasculaire aandoeningen en leer je hoe je de conditie van bloedvaten kunt laten herstellen.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: oktober 2023

Heb je alle bovenstaande onderdelen met succes doorlopen?
Dan ontvang je een diploma Quadrivas Therapeut en word je vermeld op de site van Quadrivas Therapy.


Sollicitatie

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!