Masterclasses 2022-2023Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen…


Mijn unieke massagemethode brengt een oplossing voor specifieke vasculaire en adipose aandoeningen waarvoor tot voor kort geen oplossing was. Daardoor is er vanuit de markt een grote behoefte ontstaan aan deze vorm van behandelen.

Ik organiseer ieder jaar twee Masterclasses voor mensen die door mij persoonlijk worden geselecteerd om de specialistische technieken van mij te leren. Omdat ik met kleine groepjes werk word je door mij persoonlijk gecoacht en kun je op ieder moment instappen. In totaal dien je vier Masterclasses te volgen. De kwalitatief hoogwaardige training die door mij is ontwikkeld stelt de allerhoogste eisen aan de kwaliteit van de behandelingen. Daarom hecht ik belang aan het aantrekken van de juiste trainees. De opleiding tot Quadrivas Therapeut en uiteindelijk tot Manueel Vasculair Quadrivas Specialist is niet voor iedereen weggelegd.

Met mijn ondersteuning heb je, na het succesvol afronden van de Masterclasses, uitstekende mogelijkheden om als professioneel therapeut aan het werk te gaan. Het starten van een eigen praktijk ligt het meest voor de hand.


Toelatingseisen

De keuze om opgeleid te willen worden tot Manueel Vasculair Quadrivas Specialist blijkt in de praktijk nog best lastig te maken. Het is een prachtig, maar intensief beroep. Voordat je je kunt aanmelden voor de selectiecursus en de Masterclasses Quadrivas Therapy dien je een afspraak met mij te maken voor een sollicitatiegesprek en een behandeling. Ik selecteer alleen mensen die in mijn ogen geschikt zijn om uiteindelijk het vak Manueel Vasculair Quadrivas Specialist te leren. Met de ervaringen uit de vorige (pilot) opleidingen zijn daarom de volgende aandachtspunten van belang:Programma Masterclasses

Masterclass I - Basistechnieken I - Quadrivas Therapy - 4 weken
In Masterclass I leer je de manuele basistechnieken van de massagetherapie. Daarnaast zul je ergonomisch getraind worden zodat je de technieken op de juiste manier kan inzetten.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: maart 2022
Masterclass II - Basistechnieken II - Quadrivas Therapy - 4 weken
In Masterclass II zullen de basistechnieken van de massagetherapie worden verfijnd en word je nog meer ergonomisch getraind. Daarnaast zul je leren de massagetherapie segmentaal in te zetten en leer je acupressuur punten te gebruiken.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: oktober 2022
Masterclass III - Adipose aandoeningen - 4 weken
Voordat je de Masterclass III - Adipose aandoeningen gaat volgen dien je de online opleiding Adipose Tissue Disorders te hebben voltooid.

In Masterclass III zul je leren de basistechnieken van de massagetherapie te gebruiken bij specifieke adipose aandoeningen en leer je hoe je de ruststofwisseling van een lichaam aan kunt zetten.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: maart 2023
Masterclass IV - Vasculaire aandoeningen - 4 weken
Voordat je de Masterclass IV- Vasculaire aandoeningen gaat volgen dien je de online opleiding Vasculaire Specialisatie te hebben voltooid.

In Masterclass IV zul je leren de basistechnieken van de massagetherapie te gebruiken bij specifieke vasculaire aandoeningen en leer je hoe je de conditie van bloedvaten kunt laten herstellen.

Week 1 - Nek en rug

Week 2 - Benen en voeten

Week 3 - Buik, armen, nek en hoofd

Week 4 - Gehele lichaam

Kosten € 3.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: oktober 2023
Medische Basiskennis (SNRO erkend)
Voor het volgen van de Masterclasses dien je in het bezit te zijn van een door het SNRO en KTNO erkende diploma Medische Basiskennis of deze binnen het eerste jaar masterclasses Quadrivas Therapy te halen.

Binnen het eerste jaar van de basisopleiding Quadrivas Therapy 2021 dient de trainee een door het SNRO en KTNO erkende diploma Medische Basiskennis te halen. De opleiding kan gevolgd worden bij Pro-Education (www.proeducation.nl) of ConAmore (www.conamore.com). De opleiding wordt op verschillende momenten en op diverse locaties in Nederland gestart. De lesdagen en lestijden verlopen dan ook volgens het schema van de betreffende aanbieder.

Je dient als trainee, nadat je zelf een keuze hebt gemaakt omtrent het programma, jezelf in te schrijven via de website van Pro-Education of ConAmore. Verder dien je ook zelf de betalingen met hen te regelen. Indicatie van de kosten kun je vinden op de website van de beide instellingen.
Masterclass Top Coaching - Persoonlijke en Therapeutische Ontwikkeling (1 week)
Tijdens de Masterclass Top Coaching ga je aan de slag met je eigen therapeutische kennis, houding en vaardigheden.

De Quadrivas Therapy is gericht op het natuurlijk herstel en in balans brengen van lichaam en geest. Een trainee leert vanuit overstijgend niveau naar zichzelf en naar de cliënt te kijken. Daarbij is een open leerhouding ten aanzien van zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Kosten € 1.950,- exclusief 21% BTW

Wanneer: november 2022

Heb je alle bovenstaande onderdelen met succes doorlopen?
Dan ontvang je een diploma Quadrivas Therapy. Daarna kun je, door bij mij te blijven trainen en door veel praktijkervaring op te doen, proberen om Manueel Vasculair Quadrivas Specialist te worden.


Sollicitatie

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!