Quadrivas Therapeuten

De meeste van de onderstaande therapeuten hebben in de afgelopen jaren de door mij ontwikkelde 4-jarige HBO opleiding Quadrivas Therapy in zijn geheel gevolgd. Naast de specialistische massagetechnieken, die zij in de basisopleiding hebben geleerd, zijn zij ook in het bezit van het diploma HBO-Medische Basiskennis. Een gedeelte van de therapeuten is nog bezig met het laatste onderdeel, de Master, waarbij zij nog geregeld les van mij krijgen.

Een Quadrivas Therapeut is na het afronden van de opleiding zelf verantwoordelijk voor de opzet van haar praktijk. Ook dient zij veel werkervaring op te doen om haar niveau op peil te houden en te verbeteren. Na de opleiding is het voor een therapeut essentieel om veel te trainen om zo de techniek goed in de vingers te krijgen. Daarvoor kunnen ze bij mij bijscholingen volgen. Zelf heb ik ruim 7 jaar nodig gehad om me de Quadrivas technieken helemaal eigen te maken.

Een aantal therapeuten is overgegaan tot het gebruik van bindweefselmassage apparatuur ter ondersteuning van de Quadrivas Therapy. Echter een volleerd Quadrivas Therapeut heeft deze ondersteuning door apparatuur in zijn geheel niet nodig. De kwaliteit en resultaten van de behandelingen zijn dan ook afhankelijk van het talent, de ervaring en de trainingsuren van een therapeut.


Clinic Amsterdam

Alyna van der Woude
therapeut sinds 2004

06-51344459


Alberdingk Thijmstraat 32-H
1054 AK Amsterdam

info@quadrivas.nl

Voor deze praktijk geldt een klantenstop.

“Als oprichter en founder van de Quadrivas Therapy ben ik heel trots op het feit dat er steeds meer therapeuten zijn opgeleid om de Quadrivas Therapy beschikbaar te maken voor al die de vrouwen in Nederland die het nodig hebben!”


Clinic Harlingen

Janneke Smitstra
therapeut sinds 2011

06-27186481


Scholekster 7
8862 LC Harlingen

janneke@quadrivas.nl

www.quadrivastreatment.nl
"I never dreamed about success. I worked hard for it!’ Mijn gevoel volgde ik in 2010 door te starten met de studie Quadrivas Therapie, mijn hart en passie voor het vak deed mij zes jaar later besluiten me volledig in te zetten voor deze bijzondere behandelmethode, en de oncologieverpleegkunde vaarwel te zeggen. 
"

Clinic Wouterswoude

Sjoukje Verbeek
therapeut sinds 2011

06-38093382


Kooilaan 4
9113 AM  Wouterswoude

sjoukje@quadrivas.nl

"De reacties op de behandelingen zowel lichamelijk als geestelijk zijn geweldig, soms al na één behandeling. Heerlijk als cliënten weer vertrouwen in hun lichaam krijgen, hun kracht weer gaan ervaren. En dat ik daar een bijdrage aan mag leveren vind ik het mooie van dit vak. Een intensief beroep met veel voldoening.
"

Clinic Ravenstein & Gemert

Liza van Schijndel
therapeut sinds 2019

06-13448985


Langakker 5G
5371 EV Ravenstein
&
Molenrand 3
5421 VZ Gemert

liza@quadrivas.nl

www.by-liza.nl

“ Toen ik er op mijn 20e achterkwam dat mijn dikke, zware en vermoeide benen ontstaan waren door lipoedeem, ben ik in aanraking gekomen met de Quadrivas Therapy. Na circa 30 behandelingen was de lipoedeem uit mijn lijf. Mijn bloedvaten zijn weer gezond en ik heb nooit meer last van zware en vermoeide benen. Daarom heb ik besloten om Quadrivas Therapeut te worden om zo ook andere mensen te kunnen helpen en het vak vol passie en overtuiging te kunnen uitvoeren.”


Clinic Heerenveen

Daniëlle van der Geest
therapeut sinds 2019

06-22395982


Abe Lenstra Boulevard 34
8448 JB Heerenveen

danielle@quadrivas.nl

“Ik ben in 2016 begonnen met de opleiding tot Quadrivas therapeut en dat is één van mijn beste keuzes ooit gemaakt! Niets is mooier dan dat je het weefsel tijdens een behandeling onder je handen voelt veranderen. Het is bijzonder te kunnen bijdragen aan de gezondheid van mensen.”


Clinic 's-Hertogenbosch

Samanta Sarijoen
therapeut sinds 2019

06 -16838676


Graafseweg 68
5213 AL 's-Hertogenbosch

samanta@quadrivas.nl

“Een vriendin van mij had lipoedeem en is de Quadrivas Therapy ondergaan. Ik zag haar lijf en conditie positief veranderen!! Toen ik hoorde hoeveel behoefte er aan de therapie was en hoe weinig Quadrivas Therapeuten er waren, wist ik het: "Handen uit de mouwen! Ik word ook Quadrivas Therapeut!" Dat ik de klachten van cliënten met twee handen verminder, of ze er zelfs vanaf help, vind ik super!
”


Clinic Eindhoven

Rachel Jansen
therapeut sinds 2019

06-24712520


Van Maerlantstraat 15
5671 VL Nuenen

rachel@quadrivas.nl

www.quadrivaseindhoven.nl
“De Quadrivas Therapy kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar verlichting van mijn lipoedeem. Via via kwam ik uit bij de Quadrivas Therapy. Ik heb een afspraak gemaakt en na mijn eerste behandeling voelde mijn benen al zoveel beter dat ik wist; Dit is het! En iedereen moet dit kunnen ervaren!

"

Clinic Neeritter (Limburg)

Anita Davidson
therapeut sinds 2019


Huikenstraat 11
6015 RC Neeritter

anita@quadrivas.nl

www.quadrivaslimburg.nl
“Tijdens een informatiedag maakte ik kennis met de Quadrivas Therapy. De unieke methode en fantastische resultaten spraken mij gelijk aan. Inmiddels heb ik ook zelf ervaren wat de therapie voor je lichaam doet en het voelt geweldig om ook andere mensen dit te kunnen laten ervaren."

Clinic Drechtsteden

Linda van de Pavoordt
therapeut sinds 2019


Constantijn Huygenslaan 43 A
3351 XA Papendrecht

linda@quadrivas.nl

www.quadrivasdrechtsteden.nl
“Alsof je uiterlijk niet overeenkomt met je innerlijk, zo voelde lipoedeem voor mij. Ik kwam Quadrivas Therapy online op het spoor via een onderzoek in de Verenigde Staten (waarbij ik ontdekte dat de grondlegster van Quadrivas gewoon in Nederland woont!) en ik was meteen geïnteresseerd. Inmiddels heb ik al mooie resultaten mogen behalen bij mensen met uiteenlopende bloedcirculatieproblemen en ik kijk ernaar uit om nog veel meer vrouwen te helpen op weg naar een gezonder lichaam en een leven zonder pijn."

Clinic Rotterdam

Sanne de Haer
therapeut sinds 2019


Plasoord 1
3054 LJ Rotterdam

sanne@quadrivas.nl

“Na jaren als kinderpsychologe gewerkt te hebben, kwam de Quadrivas Therapy bij toeval op mijn pad. De resultaten op zowel fysiek als mentaal vlak hebben mij geïnspireerd het roer om te gooien en deze effectieve therapie zelf te gaan toepassen. Op deze manier hoop ik mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten zitten.”


Clinic Nijmegen

Perihan Turkkal
therapeut sinds 2019


Griftdijk 19
6515 AE Nijmegen

perihan@quadrivas.nl

“Na mijn diagnose lipoedeem ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke oplossing en kwam ik bij Quadrivas uit. Na één behandeling van Alyna wist ik dat ik hier iets mee moest doen. Ik ben in 2017 met de Quadrivas opleiding begonnen en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik hoop heel veel vrouwen te kunnen helpen aan een fit en gezond lichaam!”


Clinic Castricum

Susan Beukers
therapeut sinds 2019


Oude Parklaan 111
No. 64
1901 ZZ Bakkum

susan@quadrivas.nl

“Quadrivas Therapy kwam op mijn pad toen ik online zocht naar therapieën voor mijn bloedvaten in onder andere mijn benen. Nadat ik het verhaal achter de Quadrivas Therapie had gelezen, heb ik een sessie geboekt om deze therapie zelf te ervaren. Ik was direct om. Graag help ik jou om de conditie van de bloedvaten te verbeteren, in combinatie met goede voeding en beweging. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gezond lichaam waarin je je goed voelt!” 

Een methode die werkt!

 
 
 

Afslankend, genezend en bloeddrukverlagend!De Quadrivas Therapy is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken.