Voor wie?

Wij geloven niet in: “je moet er maar mee leren leven”!


Ik had mijn eigen lichaam eigenlijk al afgeschreven, maar dat is sinds jouw behandelingen totaal veranderd!

Hilde

Hilde had lipoedeem fase 3, waarbij extreme vetafzetting op boven- en onderbenen gepaard ging met een zeer slechte conditie van bloedvaten en vochtophoping. Na 40 behandelingen is 80% verbetering bereikt, de overige 20% zal het lichaam zelf oplossen aangezien het zelfherstellend vermogen is geactiveerd.

Mijn benen kriebelen ’s avonds helemaal niet meer, ik kan eindelijk de hele nacht weer doorslapen.

Chantal

Met een intensieve behandeling kon Chantal, die voor haar werk veel moet staan, van haar ‘restless legs’ worden afgeholpen.

Ik ben niet meer moe en chagerijnig. Heb eindelijk het gevoel dat ik controle heb over mijn eetpatroon.

Karin

Met het aanmeten van haar nieuwe eetpatroon en na een een kuur van 24 Quadrivas behandelingen kon Karin haar medicijnen laten staan en functioneert haar lichaam weer normaal.

Ik weet niet wat je hebt gedaan, maar ik loop weer als een kievit!

Anneke

Na haar operatie waarbij een nieuw kniegewricht is aangebracht, ontstond een zwelling die na vier maanden nog niet verminderde. Vijf behandelingen met de therapie waren genoeg om het vocht uit haar knie volledig weg te krijgen.

Ik ben de eerste in de familie zonder spataderen!

Anna

Na de zwangerschap kregen haar twee zussen, net als hun moeder, al snel last van spataderen. Tijdens de zwangerschap, en tot twee maanden daarna, is Anna elke week behandeld. Een optimale bloeddoorstroming in de benen kan het ontstaan van spataderen voorkomen.

Eindelijk die vetranden verdwenen, die ik met sporten maar niet weg kon krijgen.

Birgitte

Plaatselijke vetophopingen zijn met de methode heel goed te behandelen. De vetverbranding van de spieren wordt gestimuleerd en het weefsel weer losgemaakt zodat het lichaam voor de afvoer kan zorgen.Voor wie?

Het merendeel van de cliënten die wij behandelen hebben lipoedeem, overgewicht en/of vaatklachten. Zij hebben last van terugkerende en vaak chronische klachten, zoals dikke, pijnlijke en/of rusteloze benen, lage rugpijn en stijfheid. Ze kampen met hardnekkige vetophopingen op specifieke plekken (benen, billen en buik) en wat ze ook doen, niets helpt. Vaak heeft iemand al van alles geprobeerd. Wij weten dat deze klachten niet verdwijnen door intensief sporten, diëten of met behulp van bijvoorbeeld fysiotherapie. Ook steunkousen of liposcutie bieden geen uitkomst en maken de klachten vaak alleen nog maar erger.

 

De klachten die zijn ontstaan door vasculaire problemen en die soms al jaren spelen en onoplosbaar lijken, kunnen door de Quadrivas Therapy veelal wel definitief worden verholpen. Een zo compleet mogelijk overzicht van aandoeningen waarbij de Quadrivas Therapy uitkomst biedt vind je hieronder. Staat je klacht er niet bij of twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact op met een van onze therapeuten om te kijken of we je kunnen helpen.