Quadrivas therapeuten

Maak een afspraak met een van de Quadrivas Therapeuten!

 • ‘I never dreamed about success. I worked hard for it!’ Mijn gevoel volgde ik in 2010 door te starten met de studie Quadrivas Therapie, mijn hart en passie voor het vak deed mij zes jaar later besluiten me volledig in te zetten voor deze bijzondere behandelmethode, en de oncologieverpleegkunde vaarwel te zeggen.
  Janneke Smitstra
 • De reacties op de behandelingen zowel lichamelijk als geestelijk zijn geweldig, soms al na één behandeling. Heerlijk als cliënten weer vertrouwen in hun lichaam krijgen, hun kracht weer gaan ervaren. En dat ik daar een bijdrage aan mag leveren vind ik het mooie van dit vak. Een intensief beroep met veel voldoening.
  Sjoukje Verbeek
 • Toen ik er op mijn 20e achterkwam dat mijn dikke, zware en vermoeide benen ontstaan waren door lipoedeem, ben ik in aanraking gekomen met de Quadrivas Therapy. Na circa 30 behandelingen was de lipoedeem uit mijn lijf. Mijn bloedvaten zijn weer gezond en ik heb nooit meer last van zware en vermoeide benen. Daarom heb ik besloten om Quadrivas Therapeut te worden om zo ook andere mensen te kunnen helpen en het vak vol passie en overtuiging te kunnen uitvoeren.
  Liza van Schijndel
 • Ik ben in 2016 begonnen met de opleiding tot Quadrivas therapeut en dat is één van mijn beste keuzes ooit gemaakt! Niets is mooier dan dat je het weefsel tijdens een behandeling onder je handen voelt veranderen. Het is bijzonder te kunnen bijdragen aan de gezondheid van mensen. Mensen die enthousiast weggaan na een behandeling, omdat ze minder pijn ervaren en dingen kunnen doen die ze jaren niet meer hebben gedaan.
  Daniëlle van der Geest
 • Een vriendin van mij had lipoedeem en is de Quadrivas-therapie ondergaan. Ik zag haar lijf en conditie positief veranderen!! Toen ik hoorde hoeveel behoefte er aan de therapie was en hoe weinig Quadrivas-therapeuten er waren, wist ik het: "Handen uit de mouwen! Ik word ook Quadrivas-therapeut!" Dat ik de klachten van cliënten met 2 handen verminder, of ze er zelfs vanaf help, vind ik super!
  Samanta Sarijoen
 • De Quadrivas therapie kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar verlichting van mijn lipoedeem. Via via kwam ik uit bij de Quadrivas therapie. Ik heb een afspraak gemaakt en na mijn eerste behandeling voelde mijn benen al zoveel beter dat ik wist; Dit is het! En iedereen moet dit kunnen ervaren!
  Rachel Jansen

Janneke
Clinic Harlingen
Janneke Smitstra
Scholekster 7
8862 LC Harlingen
06 - 271 86 481

janneke@quadrivas.nl
sjoukje
Clinic Wouterswoude
Sjoukje Verbeek
Kooilaan 4
9113 AM  Wouterswoude
06 - 380 93 382
sjoukje@quadrivas.nl
liza
Clinic Ravenstein
Liza van Schijndel
Langakker 5-G
5371 EV  Ravenstein
06 - 13 44 89 85

liza@quadrivas.nl
daniellekopie
Clinic Hoorn
Daniëlle van der Geest
Lepelaar 3
1628 CZ  Hoorn
06 - 22 39 59 82
danielle@quadrivas.nl
Samanta
Trainee
Samanta Sarijoen
Koenendelseweg 9
5225 BG 's-Hertogenbosch
06 -168 386 76
samanta@quadrivas.nl
SONY DSC
Trainee

Rachel Jansen
Wenckenbachstraat 30
5621 HB Eindhoven
06 - 247 125 20
rachel@quadrivas.nl