Therapeuten



c

 

Given the long waiting list of all our clinics in the Netherlands, it is not possible for us to take clients from abroad. If you are interested to host the Quadrivas Training in your country or area please go to the website of the Quadrivas Academy.




Therapeuten opgeleid aan de Quadrivas Academy


sjoukje
Clinic Wouterswoude
Sjoukje Verbeek
Kooilaan 4
9113 AM  Wouterswoude
+31 6 380 93 382
sjoukje@quadrivas.nl


Trainee
Rachel Jansen
Eindhoven
rachel@quadrivas.nl

Janneke
Clinic Harlingen
Janneke Smitstra
Scholekster 7
8862 LC Harlingen
+31 6 271 86 481

janneke@quadrivas.nl


Trainee
Samanta Sarijoen
‘s-Hertogenbosch
samanta@quadrivas.nl


Clinic Ravenstein
Liza van Schijndel
Langakker 5-G
5371 EV  Ravenstein
(06) 13 44 89 85

liza@quadrivas.nl

daniellekopie
Trainee
Daniëlle van der Geest
Amsterdam
(06) 22 39 59 82

danielle@quadrivas.nl


Behandelplan

Tijdens het eerste bezoek worden, in een persoonlijk gesprek, de lichamelijke klachten en ongewenste symptomen geïnventariseerd. Ook vraagt de therapeut naar relevante eet- en leefgewoonten van de cliënt.

Daarna volgt het onderzoek, waarbij de manuele Quadrivas Therapy centraal staat. Er komen geen apparaten of medicijnen aan te pas.

Door middel van ‘bodymapping’ voelt de therapeut mogelijke obstakels en brengt zo het lichaam van de cliënt in kaart. Met de speciale technieken en handgrepen wordt een goede indruk verkregen van de lichamelijke conditie en van de kwaliteit van bloedvaten, bloedcirculatie, bindweefsel, spieren, vetverdeling en de conditie van de huid.
Aan de hand van deze eerste bevindingen wordt het behandelplan besproken.


Kosten

De kosten voor behandeling liggen tussen de € 150,- en € 240,- per keer. Afhankelijk van de plaats en regio waar de therapeut werkzaam is, de duur van de behandeling en de behandelend therapeut. Helaas wordt de Quadrivas Therapy door de meeste zorgverzekeraars niet of slechts deels vergoed.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de Quadrivas Therapy niet of maar voor een beperkt deel. We verwachten ook niet dat dit op korte termijn omdat de Quadrivas beroepsgroep nu nog te klein om zelfstandige erkenning te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld fysiotherapie dat heeft. Daarnaast vinden wij dat de eisen en regels die gesteld worden om voor vergoeding in aanmerking te komen wat ons betreft zodanig zijn dat de aandacht onvoldoende bij de cliënt en teveel bij administratie en verantwoording komt te liggen. Bovendien zijn de vergoedingen van de zorgverzekeraars met name gericht op het behandelen van ziekte en niet op behandelingen ter voorkoming van problemen en het onderhouden van een gezond lichaam.

Kiezen voor Quadrivas Therapy is dus een investering in je eigen lijf en gezondheid.  Meestal is het totaalbedrag voor de Quadrivas behandelingen een stuk lager dan van andere behandelingen die cliënten overwegen, zoals bijvoorbeeld liposuctie of langdurige behandelmethodes die niet tot de gewenste resultaten leiden. Kiezen voor Quadrivas Therapy is dus een investering in je eigen lijf en gezondheid.