Quadrivas Therapy, een methode die werkt!

Een methode die werkt!

Afslankend, genezend en bloeddrukverlagend!


De Quadrivas Therapy is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. Tijdens de massage worden intensieve diepe schraap- en aanhaaktechnieken afgewisseld. Hiermee is de therapeut in staat om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’: de micro- en macrocirculatie wordt geactiveerd en de weefsels raken beter doorbloed. Dit heeft een genezend en afslankend effect en remt de vorming van nieuwe vet- en vochtafzetting. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt zijn oorspronkelijke vormen terug.

Door Quadrivas Therapy is jouw eigen lichaam in staat de diverse klachten, die vaak al voor langere tijd spelen en ontstaan door een slecht vatenstelsel, te laten herstellen. De therapie spreekt je lichaamseigen kracht aan zodat het lichaam zijn normale functioneren weer op kan pakken. Het is een innovatieve manuele therapie die vooral medisch en maar ook cosmetisch toepasbaar is. De therapie werkt afslankend, genezend en bloeddrukverlagend. De Quadrivas Therapy kan bij zeer verschillende aandoeningen worden ingezet, maar wij behandelen voornamelijk vrouwen die last hebben van lipoedeem, vasculaire insufficiëntie en overgewicht.De gunstige effecten van Quadrivas


Liefde voor je lijf


Je lichaam krijgt haar natuurlijke en normale vormen terug.


Gezonde vaten


Je hart, bloedvaten en lichaam worden weer gezond en je voelt je fit.


Vrij bewegen


Lopen, bewegen en sporten wordt weer fijn, zonder vermoeidheid.

And suddenly you trust the magic of beginnings...

Mijn naam is Alyna Eekema


Ik ben de grondlegger en inspirator van de 'Quadrivas Therapy'. Na in Nederland diverse officiële opleidingen tot massagetherapeut te hebben gevolgd heb ik me in vijf jaar persoonlijk bekwaamd in specialistische Vietnamese massagetechnieken die het herstel van zieke bloedvaten kunnen bewerkstelligen. Ik heb inmiddels honderden cliënten in behandeling gehad. Daarnaast heb ik de baanbrekende methode in Nederland de afgelopen jaren verder ontwikkeld en onder de aandacht gebracht. Om mijn specialisme te onderbouwen, heb ik in 2014 de opleiding tot vaatspecialist gevolgd, waarin ik les kreeg van vooraanstaande Nederlandse vaatchirurgen. Gezien de lange wachtlijst van mijn kliniek neem ik op dit moment zelf geen nieuwe cliënten aan. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met één van de therapeuten die door mij zijn opgeleid of bij mij in opleiding zijn.

Omdat de toestroom van cliënten zo veel groter is dan wij als therapeuten aankunnen, hebben we de Quadrivas Academy opgezet. Wij willen graag onze kennis overdragen en om de gunstige resultaten van de Quadrivas Therapy voor een grotere groep cliënten toegankelijk te maken zijn wij dan ook op zoek naar jonge gemotiveerde studenten.

Zorg goed voor jezelf!

Ervaar de Quadrivas Therapy zelf en maak een afspraak!