Blog

“And suddenly you know… It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.”


Nieuwe therapeuten

Nieuwe therapeuten

Inmiddels zijn drie therapeuten zover dat ze hun eigen praktijk gaan beginnen. Liza van Schijndel, Samanta Sarijoen en Rachel Jansen zijn al of gaan op korte termijn starten. Inmiddels is er ook al weer een nieuwe basisopleiding gestart, waar maar liefst zeven mensen aan deelnemen. Dus we krijgen wat adem om mensen van de wachtlijsten te kunnen helpen.

Lees meer
Helicopterview…

Helicopterview…

Ik ben al weer een aantal weken terug uit Amerika en laat alles nog eens de revue passeren. Naast het werken met Karen was er nog een hoogtepunt: mijn bezoek aan de Grand Canyon in mijn laatste week Arizona.

Lees meer
Dutch treat…

Dutch treat…

Het is 26 februari en ik ben al weer een week in Arizona. Aangekomen met een koffer vol met zomerkleding, blijkt dat ik ook beter wat winterkleding had kunnen inpakken. Want het vriest hier ’s nachts en ’s ochtends is het ijskoud.

Lees meer
Killing your darling…

Killing your darling…

Mijn wachtlijst is niet meer bij te houden. Er staan inmiddels ondanks de klantenstop in mijn praktijk meer dan 300 vrouwen op die door mij behandeld willen worden. Ik heb dan ook besloten, hoe moeilijk ik dat ook vind, om na 13 jaar therapeut te zijn geweest vanaf januari 2017 te stoppen met het geven van behandelingen.

Lees meer
We are going to start a war…

We are going to start a war…

In de afgelopen vier weken hebben onze proefpersonen elk twaalf behandelingen gehad met ontzettende goede resultaten. Het is nog even wachten op het onderzoeksrapport omdat er tot afgelopen zondag nog testen zijn gedaan. Wat de resultaten ook mogen zijn, in Amerika zijn ze overtuigd van de werking van de Quadrivas Therapy.

Lees meer
A bumpy road II…

A bumpy road II…

Er is iets niet goed gegaan met het visum. Ondanks dat ik aan alle voorwaarden voldoe en groen licht heb gekregen, blijkt dat ik een sticker had moeten halen bij het consulaat in Amsterdam in Nederland. Ik moet per direct stoppen met werken en mag alleen nog maar naar Disneyland :-(. Het onderzoek moet worden stopgezet. Ik had al eerder gezegd dat het een uitdagende reis zou worden, maar ik word inmiddels een beetje moedeloos.

Lees meer
A bumpy road I …

A bumpy road I …

Woensdagochtend 31 augustus. Mijn man en dochter brengen me naar Schiphol. Alles loopt op rolletjes. Alleen hebben we het gevoel dat we die dag niet echt afscheid nemen. Raar. De vlucht naar Frankfurt verloopt volgens plan en ik ben ruim op tijd bij de gate voor de vlucht naar Dallas. Ze zijn al aan het boarden. Plotseling komen er van allerlei kanten politieagenten aanlopen en ik zie de paniek op hun gezichten. Foute boel.

Lees meer
Lipoedeem, een wereldwijd probleem

Lipoedeem, een wereldwijd probleem

Een aantal van mijn cliënten hebben hun positieve ervaringen gedeeld via social media. Dit heeft inmiddels geleid tot een enorme toestroom tot onze praktijken vanuit binnen-en buitenland. En heeft gezorgd voor een internationale wetenschappelijke doorbraak voor de Quadrivas Therapy.

Lees meer
Foto’s schieten

Foto’s schieten

Vandaag zijn we begonnen met het schieten van foto’s voor het ‘kookgedeelte’ van mijn boek dat ik aan het schrijven ben. Zoals mijn Vietnamese lerares altijd al zei, is: “Good food is like a medicine for your body!”.

Lees meer
Een hele uitdaging!

Een hele uitdaging!

Het vinden van de juiste studenten om de techniek van mij te leren is een hele uitdaging. Ondanks alle promotie en belangstelling van de laatste tijd, blijkt dat mensen toch de stap niet durven of willen zetten om de opleiding te gaan volgen.

Lees meer

Mijn naam is Alyna Eekema en ik ben de founder van de Quadrivas Therapy. Met mijn blog wil ik mijn jarenlange ervaring die ik in mijn werk heb opgedaan met jullie delen. Van gezondheidsweetjes tot lekkere recepten, van kookboeken tot wetenschappelijke publicaties.  Maar vooral wil ik aandacht vragen voor bloedvaatklachten bij vrouwen en probeer met deze blog een portal te zijn naar informatie over preventie en genezing.

Volg me op: